ΣΥΛΛΟΓΟΣ : ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ              ΣΥΛΛΟΓΟΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 18-2016              ΣΥΛΛΟΓΟΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 10-2014              ΣΥΛΛΟΓΟΣ : ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2-2017

[ Σύλλογος | 27-01-2017 ]

Νέα Σμύρνη 27-1-2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2-2017
Συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε ότι, σε συνέχεια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης 14-12-2016, στις 23/1/2017 ολοκληρώθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου μας, από το Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.sylagras.gr .
Με βάση τα παραπάνω, ο Σύλλογός μας πλέον έχει την επωνυμία: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ERGO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και μπορούμε να έχουμε σαν μέλη, όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα. Όπως είναι αυτονόητο για την εξέλιξη αυτή, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας στις ERGO Ζημιών και Ζωής.
Στα πλαίσια απόφασης από την ίδια Γενική Συνέλευση, ισχύει και εφαρμόζεται ο νέος κανονισμός του απεργιακού ταμείου, που σας γνωστοποιούμε.